en

Серія творчих майстер-класів для дітей “Кольори дружби: Україна-Латвія”

02 травня 2024 р. Серія творчих майстер-класів для дітей “Кольори дружби: Україна-Латвія”

Благодійний фонд SemarglS разом з почесним консулом Латвійської республіки в Чернігові та Чернігівській області Оленою Вишняковою запрошують дітей міста взяти участь в серії майстер-класів "Кольори дружби: Україна-Латвія"!

Ми віримо, що творчість здатна об'єднувати серця та зміцнювати дружбу між народами. Саме тому ми організовуємо серію захоплюючих творчих майстер-класів, де кожен учасник зможе доторкнутися до багатої культури Латвії, створюючи власні шедеври.

Під керівництвом досвідчених митців діти матимуть можливість розкрити свій творчий потенціал, навчитися нових технік та створити унікальні роботи, наповнені кольорами дружби. Ми прагнемо, щоб кожна дитина відчула радість творчості та знайшла нових друзів.

Найкращі роботи учасників будуть представлені на виставках у Чернігові, а потім передані нашим друзям у Латвії як символ міцної дружби між нашими народами. Це унікальна можливість для юних талантів заявити про себе та стати частиною культурного діалогу між Україною та Латвією.

Крім того, наша благодійна програма має на меті підтримати дітей, які постраждали від війни, даруючи їм можливість відволіктися від сумних думок та знайти радість у творчості. Ми віримо, що кожна дитина заслуговує на щасливе та безтурботне дитинство, сповнене яскравих кольорів та позитивних емоцій. Долучайтеся до нас та станьте частиною чарівного світу "Кольорів дружби"! Давайте разом створювати красу, дружити та будувати мости між нашими країнами. Чекаємо на вас із відкритими серцями та натхненням!

Для кого програма

В майстер-класах можуть прийняти участь: Діти та молодь віком від 7 до 18 років. Учні загальноосвітніх шкіл, художніх шкіл, гуртків та студій Чернігова. Діти з багатодітних, малозабезпечених сімей. Діти внутрішньо переміщених осіб та діти учасників бойових дій. Діти, які психологічно постраждали від війни.

Як стати учасником програми

Заповнити форму реєстрації за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScOj5u3hsa74IVJdWpyGrV1fFFuk9MWfrRBWAT0YVS01nBHZg/viewform